Привіт! Ми раді, що ви вирішили завітати до нас сьогодні.

Політика конфіденційності

У компанії, доступній з, одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ Політики конфіденційності містить типи інформації, яка збирається та записується , і як ми її використовуємо.

Якщо у вас є додаткові запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу Політику конфіденційності, не соромтеся звертатися до нас.

Ця Політика конфіденційності застосовується лише до нашої онлайн-діяльності та дійсна для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, якою вони поділилися та / або збирають у . Ця політика не застосовується до будь-якої інформації, зібраної в автономному режимі або через інші канали, крім цього веб-сайту.

Згоди

Використовуючи наш веб-сайт, ви погоджуєтесь з нашою Політикою конфіденційності та погоджуєтесь з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку вас просять надати, та причини, чому вас просять її надати, будуть зрозумілі вам у той момент, коли ми просимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви зв'яжетеся з нами безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, таку як ваше ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону, вміст повідомлення та/або вкладень, які ви можете надіслати нам, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви можете надати.

Коли ви реєструєте обліковий запис, ми можемо запитати вашу контактну інформацію, включаючи такі елементи, як ім'я, назва компанії, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо зібрану інформацію різними способами, в тому числі для:

Лог-файли

дотримується стандартної процедури використання файлів журналів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Всі хостингові компанії роблять це і є частиною аналітики хостингових послуг. Інформація, зібрана файлами журналів, включає адреси інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), позначку дати та часу, сторінки переходу / виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов'язані з будь-якою інформацією, за якою можна ідентифікувати особу. Метою інформації є аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на веб-сайті та збір демографічної інформації.

Файли cookie та веб-маяки

Як і будь-який інший веб-сайт, використовує файли cookie. Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи уподобання відвідувачів та сторінки на веб-сайті, які відвідувач відвідував або відвідував. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом налаштування вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера відвідувачів та / або іншої інформації.

Посилання третіх сторін

Наш Сайт може містити посилання на інші веб-сайти. Будь ласка, ознайомтеся з їхніми політиками конфіденційності, щоб дізнатися більше про те, як вони збирають і використовують ваші персональні дані, оскільки ми не контролюємо їх політику та практику обробки персональних даних.

Політика конфіденційності рекламних партнерів

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які використовуються у відповідних рекламних оголошеннях та посиланнях, що з'являються на , які надсилаються безпосередньо в браузер користувачів. Вони автоматично отримують вашу IP-адресу, коли це відбувається. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності їх рекламних кампаній та / або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на веб-сайтах, які ви відвідуєте.

Зверніть увагу, що не має доступу або контролю над цими файлами cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями.

Політика конфіденційності третіх сторін

Політика конфіденційності не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Таким чином, ми рекомендуємо вам ознайомитися з відповідною політикою конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш детальної інформації. Він може включати їх практику та інструкції про те, як відмовитися від певних варіантів.

Ви можете вимкнути файли cookie за допомогою індивідуальних параметрів браузера. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про управління файлами cookie за допомогою конкретних веб-браузерів, її можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів.

Права на конфіденційність CCPA

Відповідно до CCPA, серед інших прав, каліфорнійські споживачі мають право:

Вимагати, щоб компанія, яка збирає персональні дані споживача, розкривала категорії та конкретні фрагменти персональних даних, які компанія зібрала про споживачів.

Попросіть компанію видалити будь-які особисті дані про споживача, які зібрала компанія.

Якщо ви зробите запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Права на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю обізнані про всі свої права на захист даних. Кожен користувач має право на:

Право на доступ – Ви маєте право вимагати копії своїх персональних даних. Ми можемо стягувати з вас невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення - Ви маєте право вимагати, щоб ми виправили будь-яку інформацію, яку ви вважаєте неточною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми доповнили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на видалення - Ви маєте право вимагати, щоб ми видалили ваші особисті дані за певних умов.

Право на обмеження обробки - Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших персональних даних за певних умов.

Право заперечувати проти обробки - Ви маєте право заперечити проти обробки нами ваших персональних даних за певних умов.

Право на переносимість даних – Ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані іншій організації або безпосередньо вам за певних умов.

Якщо ви зробите запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Ми можемо час від часу оновлювати нашу Політику конфіденційності. Таким чином, ми радимо вам періодично переглядати цю сторінку на предмет будь-яких змін. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, розмістивши нову Політику конфіденційності на цій сторінці. Ці зміни набувають чинності негайно, після їх публікації на цій сторінці.

Зв'яжіться з нами

Якщо у вас є які-небудь питання або пропозиції щодо нашої Політики конфіденційності, не соромтеся звертатися до нас.

Адреса розташування

ТОВ «ЭЛЕКТРО МАРКЕТ», Код ЕГРПОУ 33100821 Radyshcheva Street, 10/14 IRVA B, Київ, Україна, 03124

Поштова адреса

[email protected]

Контактний телефон

+380 44 334 4324